Stel. Je staat op de markt. Je hebt een kraam met verse waren, groenten, vlees of misschien zelfs vis. Dan zul je die waren iedere keer weer mee moeten nemen. Als het goed is, verkoop je gedurende de dag het grootste deel van je spullen en zul je opnieuw inkopen moeten doen bij de groothandel. Is het dan handig om kratten mee te nemen die je niet dicht kunt vouwen? Niet echt. Je gaat met uitgeklapte kratten vol verse waren naar de markt en dichtgeklapte lege kratten weer terug. Vouwkratten zijn dan ideaal. Je kunt deze naar behoefte dicht of open klappen en leeg nemen ze maar weinig ruimte in. Zijn ze vol? Dan kun je ze goed stapelen. Allemaal voordelen van vouwkratten. Maar let op: er zijn nog meer voordelen!

Voordelen van vouwkratten

Deze kratten zijn goed te hanteren. Ze zijn leeg niet zwaar en kunnen toch gevuld worden tot een redelijk gewicht. Je moet natuurlijk altijd in de gaten houden dat je de vouwkratten als ze vol zijn nog steeds moet kunnen tillen. Vervoer je verse waren in je vouwkratten? Dan is het fijn om te weten dat je ze gemakkelijk kunt schoonmaken. Even de hoedrukspuit erover en de kratten zijn weer als nieuw. De kratten zijn zowel uit- als ingeklapt goed stapelbaar en kunnen daardoor dus goed in een bestelauto worden meegenomen. Vouwkratten zijn in verschillende maten te koop, het is maar net waar je ze voor wilt gebruiken en hoeveel ruimte je hebt.

Gereedschap vervoeren in kratten is handig

Heb je een bouw- of klusbedrijf? Dan zul je wel weten dat je vaak gereedschap moet meenemen. Om nu alles los mee te nemen, dat werkt natuurlijk niet lekker. Dan loop je veel te vaak heen en weer van de klus naar je bus en weer terug. Dat kost tijd en tijd is geld. Doe daarom je gereedschap in vouwkratten en label deze. Zo kun je per klus al je gereedschap in een paar kratten vervoeren. Handig en veel sneller dan alles los.

Bestel je kratten online

Of je nu gaat voor vouwkratten of kunststof bakken in welk formaat dan ook, jij hoeft er de deur niet voor uit. Je bestelt deze materialen gewoon online en ze worden bij je thuis of op je werk afgeleverd. Zo kun je doorgaan met je werk, of dat nu het zetten van een muurtje of het verkopen van vis op een markt is. Vouwkratten maken je leven een stuk gemakkelijker!