Het drinken van een drankje met alcohol is iets waar Iedereen wel eens van kan gaan genieten. Als volwassenen is het dan ook regelmatig gebruikelijk om een drankje te openen. Natuurlijk zijn er veel varianten van alcohol waar je uit kan gaan kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld de vele soorten bieren en wijnen waar mensen het meest van genieten. Daarnaast zijn de cocktails ook weer steeds populairder aan het worden. Hierdoor zijn er meer dan genoeg varianten aan dranken die mensen kunnen drinken. Het is uiteindelijk vooral belangrijk om te kiezen voor een drankje dat bij jou gaat passen. Zowel de smaak als de sensatie van de drank moet aansluiten bij jouw wensen. Gelukkig is het met de vele opties van de dranken goed mogelijk om hiervoor te kiezen. Zo kan iedereen gaan genieten van een drankje met alcohol.

 

De cava

De bubbels zijn varianten met alcohol die vaak vooral geschonken worden wanneer iets te vieren valt. Bij bepaalde gelegenheden zal je dan ook vaak zien dat een flesje met bubbels geopend gaat worden. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer iemand een diploma behaalt of wanneer een verjaardag gevierd wordt. Ook tijdens gelegenheden als een trouwerij zal een fles bubbels vaak geopend worden. Hierbij zijn er veel opties waar je uit kan gaan kiezen. De campagne is daarbij één van de populairdere varianten. Deze fles met bubbels moet echter speciaal uit een Frans deel komen. Anders mag er niet gesproken worden over champagne. De Spaanse versie van bubbels wordt vaak omschreven als cava. Dit is een heerlijke zoete fles met bubbels. Cava's zijn er in verschillende varianten en soorten.

 

Jaume Serra

Cava zal altijd in Spanje geproduceerd zijn. Alleen hier zal je dus te maken krijgen met een echt variant van cava. Er zijn toch nog steeds veel merken en soorten van cava waar je uit kan gaan kiezen. Hierdoor is het goed mogelijk om te eindigen met een cava waar jij van kan gaan genieten. Eén van de merken die hier bijvoorbeeld te vinden zijn is Jaume Serra. De Jaume Serra Cava Brut is dus een heerlijke variant van cava waar je voor kan gaan kiezen. De smaken van deze cava vallen vooral onder de noemer van zoet en soepel. Deze cava is dan ook zeer goed te drinken. Tegelijkertijd zal je ook bloemtinten en genoeg bubbels gaan vinden binnen deze cava. Dit maakt dat de cava zeer goed te drinken is met diverse lichte gerechten. Ook kan je de cava natuurlijk geweldig openen wanneer je een fles nodig hebt voor een borrel.