Tegenwoordig lijkt het wel alsof onze mobiele telefoons vastgeplakt zijn aan onze handen. Dag in, dag uit zijn we met dit elektronische apparaatje in de weer. Niet gek, want voor veel mensen hangt hun sociale en werkleven samen met de data op de telefoon. Maar we gebruiken het ook voor het maken van foto’s en het vermaken van onszelf met games en dergelijke. Door zo veel gebruik, kom je ooit op een moment dat je apparaatje aan vervanging toe is. Dan moet er een nieuw exemplaar geregeld worden. Maar de markt is heel breed dus waar begin je met zoeken? In deze blog zet ik drie merken voor je op een rijtje. Lees je mee?

Van oud naar nieuw met Motorola

Heb je weleens van het merk Motorola gehoord? Misschien rinkelt er ver weg wel een belletje. De telefoons van Motorola waren vroeger heel populair. Motorola liep vroeger namelijk al voor op het gebied van mobiele telefoons. Toen al hadden ze het kleinste exemplaar met de beste software en ontworpen ze al het prototype voor wat wij nu kennen als de mobiele smartphone. Maar met de komst van Apple bleef Motorola achter net zoals een hoop andere bedrijven, dat was zonde. Tot het bedrijf nieuw leven in werd geblazen. Nu produceert het bedrijf ook smartphones. Ze houden de prijzen laag en de kwaliteit hoog. De telefoons zijn op Android gebaseerd. En er lijkt in de toekomst nog veel meer nieuws aan te komen bij Motorola. Je kan dus gerust zeggen dat een Motorola telefoon een goede keuze is.

Allesbehalve een baksteen

Ook het merk Nokia kennen we ten onrechte als een bedrijf dat enkel basistelefoons produceert. En dat terwijl het juist heel vernieuwend is. De systemen in de meeste Nokia telefoons lopen vooruit als je het vergelijkt met een hoop andere merken. Zowel het systeem als de telefoon zelf kan wel tegen een stootje. Daarnaast is de camera in de nieuwste modellen van topkwaliteit en kan je dus in een handomdraai prachtige foto’s maken.

Krachtig apparaat, van alle markten thuis

Als laatste wil ik Huawei even noemen. Dit merk is namelijk op ieder gebied thuis. Je kan voor een voordeling model kiezen of juist een apparaat dat alles aan kan. De keuze is reuze en ook qua afwerking is er niets op deze telefoons aan te merken. De telefoons van Huawei hebben misschien wel het meest strakke design van alle populaire mobiele telefoonmerken die nu op de markt zijn.

En als je dan gekozen hebt, kan je jouw nieuwe mobiele apparaat meteen voor een goede prijs aanschaffen door te kijken op de website van telefoonabonnement.nl.