Chocolade is een van de ingrediënten van het leven die je af en toe gewoon nodig hebt. Nódig! Want iedereen wordt gelukkiger van chocolade, zeker nu chocolade ook in een vegan-variant te verkrijgen is. Chocolade kopen is dus een belangrijk onderdeel van het leven. Maar dan wil je natuurlijk wel goede chocolade. En dus bestel je bij Chocolade Company. Zij zijn ooit, in 2004 begonnen met het ontwikkelen van de Hotchocspoon: een bonk chocolade op een stokje om heerlijke chocolademelk mee te maken. Omdat dat al direct een groot succes was, hebben ze verschillende smaken ontwikkeld: witte chocolademelk, chocolademelk met rum, vegan en zelfs glutenvrije chocolademelk, maar natuurlijk ook Salty Caramel en bijzondere smaken als Brownie, Cookie Dough en Ginger Lemongrass. Er zit vast een smaak voor jou bij!

Een chocolade felicitatie is altijd een goed idee

Is er iemand jarig? Net bevallen? Met pensioen? Dan is een chocolade felicitatie een goed idee. Je kunt deze online bestellen en dan laten bezorgen bij het feestvarken. Door het zeer uitgebreide assortiment kun je altijd een leuk pakket vinden of zelf samenstellen. Precies de smaken die passen bij degene aan wie je de chocolade felicitatie wilt versturen. Of dat nu gaat om mooie en ook nog heerlijke bonbons, Hotchocspoons of stoere Chocbars, je vindt ze allemaal in de online shop.

Een high tea, maar dan anders

Een High Chocolate! Op heel veel plekken in Nederland is een CHCO-café te vinden. Een winkel en café in één.  En dan niet een gewoon café, nee, één waar je vooral chocolade kunt kopen. Echt lekkere chocolade. Mijn eerste kennismaking met het CHCO-café was in Bataviastad. Na een halve dag winkelen, waren we wel even toe aan een tijdje zitten en daarbij iets lekkers te eten en te drinken. We hebben toen een High Chocolate gedaan. Een High Tea, maar dan met heel veel chocolade, waaronder een chocolade-fondue. Je snapt dat ik direct zelf een aantal van die blikjes heb aangeschaft! Heerlijk

Chocolade fondue is feestelijk en lekker

Chocfondue is een perfecte afsluiter voor ieder diner. Of je nu lekker aan het barbecuën bent geweest of je hebt een compleet kerstdiner bereid, een dessert hoort er gewoon bij. Op de barbecue zet je het geopende blikje een beetje aan de zijkant, niet direct boven de hete kolen en dan zie je de chocolade al smelten. In huis verwarm je het blikje au bain marie en kun je al snel heerlijk dippen met diverse fruitsoorten of bijvoorbeeld marshmellows. Ik denk dat ik nu alvast wat blikjes ga bestellen!