Als bedrijf mogen we soms best een beetje dankbaar zijn voor onze klanten. Onze klanten zijn immers de reden dat je bedrijf bestaat en kan blijven bestaan. Zonder klanten geen omzet en zonder omzet geen inkomsten. En ook al zijn je klanten misschien niet altijd even makkelijk, probeer af en toe wel je waardering naar ze uit te spreken. Hoe je dit kan doen? Met een bosje bloemen of een andere waardevol relatiegeschenk. In dit blog een aantal leuke ideeën met betrekking tot relatiegeschenken die je aan je klanten kan geven.

Een webcam cover

Waarschijnlijk niet het eerste relatiegeschenk waar je aan denkt maar wel een relatiegeschenk waar je klant echt iets aan kan hebben. Zeker in deze maatschappij waar er veel wordt gehackt en phishingmails aan de lopende band voorbij komen moeten we voorzichtig omgaan met onze technologische apparatuur. Hacker zijn zelfs zo handig en slim dat ze zelfs je webcam kunnen hacken. Een webcam cover kan voorkomen dat hackers ook voor iets door jouw webcam kunnen zien. Benieuwd naar de mogelijkheden om een webcam cover te bedrukken? Kijk gerust eens naar de mogelijkheden.

Een koffiemok

Koffie, oftewel het zwarte goud, wordt bijna in ieder bedrijf en door veel werknemers wel gedronken. Een koffiemok met je logo en/of een andere leuke tekst is daarom altijd van harte welkom. Van koffiemokken kunnen bedrijven nooit genoeg hebben. Tegenwoordig heb je naast de standaard modellen ook andere modellen die zeker de moeite waard zijn om eens te bekijken.

Een powerbank

Overal en altijd beschikbaar blijven? Daarvoor heb je natuurlijk een powerbank nodig. Een powerbank is een kleine oplader die je overal mee naartoe kunt nemen. Met een powerbank kan je onder andere je telefoon opladen maar ook je laptop of andere apparaten die oplaadbaar zijn. Ontzettend handig en vooral heel leuk om te geven.

Een waterfles

Zeker op de werkvloer moeten we wel een beetje gehydrateerd blijven. We vergeten het soms gewoon alleen een beetje. Een waterfles zoals een Dopper op je bureau helpt je daar simpelweg gewoon bij. Een ontzettend leuk en waardevol cadeau om te krijgen!

En ook al ogen deze relatiegeschenken misschien wat klein, klanten vinden het ontzettend leuk om ze te ontvangen. Ze krijgen het gevoel dat ze belangrijk zijn voor je bedrijf, dat ze er echt toe doen. Het gebaar is in vele gevallen zelfs nog waardevoller dan het geschenk zelf. Blije klanten is een blij bedrijf!