Soms heb je van die dagen dat het allemaal even tegen zit. Je wekker is niet afgegaan of je bent weer in slaap gevallen. Er valt een flinke klodder van je ontbijt op je schone en net gestreken overhemd. Je wilt op je fiets stappen maar je ontdekt dat je band lek is of je rijdt net een mega file in waar je nog wel even in vast staat.. En dit is nog maar het begin van de dag! Laten we het vooral niet hebben over hoe de rest van zo’n dag kan verlopen. Voor deze en alle andere dagen waarop je wel een beetje geluk kan gebruiken hebben we hier een aantal onmisbare tips voor je.

Een strijkvrij overhemd

Ik denk dat er maar weinig mannen zijn die strijken als hobby zien. Helemaal als je hier eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt. Toch moet je een overhemd aan en je kan natuurlijk niet met een gekreukeld overhemd op de zaak aankomen. De oplossing? Strijkvrije overhemden! Bestaan die echt? Ja die bestaan echt en je gaat je voor je kop slaan omdat je hier nooit eerder naar hebt gezocht. Voor iedere man die met enige regelmaat een overhemd draagt zijn strijkvrije overhemden dé uitkomst. Nooit meer strijken en toch genieten van een glad overhemd waar geen kreukeltje in te bekennen is. Als dat nou geen onmisbare tips is?!

De juiste broek uitkiezen

Soms heb je van die dagen dat je een beetje achterloopt met de was. Al je lievelingsbroeken zitten nog in de was en je bent aangekomen bij het stapeltje dat al jaren op de bovenste plank ligt. Toch heb je een broek nodig en zijn deze je enige optie. Op hoop van zegen dat ze nog passen dan maar? Stel je geluk niet op de proef en kijk of je broeken nog passen door je onderarm te gebruiken. Past je onderarm precies in de broek? Dan zal deze nog passen. Is de broek te krap of juist te wijd voor je onderarm? Dan kan je hem beter aan de kant leggen. Dit scheelt in ieder geval weer aardig wat tijd.

Een gekrompen shirt

Heb je net een goed onderhemd gevonden, is die toch wel heel erg strak als je hem aan hebt gedaan of je krijgt hem geen eens aan. Gevalletje gekrompen in de was? Geen paniek. Pak de haarconditioner van je vriendin en maak hiermee een badje van warm water. Leg je gekropen shirt hierin en laat het vijf tot tien minuten weken. Haal je shirt eruit en spoel na met lauw water. Het resultaat? Het shirt heeft weer zijn oude vorm teruggekregen. Uiteraard niet weer in de droger gooien maar gewoon aan de lucht laten drogen.