Een ding wat elk bedrijf gemeen heeft met elkaar is dat ze afval produceren. Dit kan een klein beetje afval in een kantoor prullenbak zijn, of enorme bergen afval van verpakkingen en dergelijke. Daarom heeft ieder bedrijf ook een leverancier van containers nodig om dit afval te verwerken. In deze blog lees alles over dit onderwerp, veel leesplezier!

Waarom een restafvalcontainer abonnement heel handig is

Als je als bedrijf een restafvalcontainer nodig hebt, dan kun je het beste een abonnement afsluiten. Met zo’n abonnement huur je maandelijks een restafvalcontainer. De prijs van het abonnement is afhankelijk van de hoeveelheid containers die je huurt, de soort container, het formaat, en de frequentie van het legen van de container. Zo’n abonnement is voor ieder bedrijf interessant, omdat elk bedrijf wel restafafval produceert! Restafval is altijd een beetje de ‘overige categorie’ van afval. Het kan niet meer gerecycled worden. Echter, als je een restafvalcontainer huurt bij MKB-Afval, dan wordt het afval in ieder geval tijdens de verbranding omgezet in energie.

Naast een restafvalcontainer ook ander afval?

Dan zijn er natuurlijk ook nog naast restafval afvalsoorten die ook gescheiden kunnen worden. Zeker als je een bedrijf hebt waar veel afval wordt geproduceerd is het beter voor het milieu om het afval dan te scheiden. Gelukkig zijn er ook containers voor die soorten. Denk aan glasafval, papier en karton, en organisch afval. Voor al deze categorien heeft MKB ook containers. Een restafvalcontainer en de andere soorten afvalcontainers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De kleinste container is een afvalbak van 240 liter. Deze lijkt op een container die mensen ook wel privé aan huis hebben staan. De grootse is een enorme rolcontainer van 1700 liter. Hier passen wel 28 zakken afval in! De containers van 1700 en 1100 liter passen niet door de deur, dus hiervoor is een buitenterrein of loods nodig om ze op te slaan.

Bij MKB-Afval huur je gemakkelijk elke soort container!

Voor al deze containers en combinaties ervan kun je het beste bij MKB-Afval een container huren. Er zijn namelijk veel voordelen die dit bedrijft geeft. Ten eerste hebben ze dus het restafvalcontainer abonnement (ook beschikbaar voor ander afval of een combinatie van soorten). Dit abonnement is maandelijks opzegbaar, heel flexibel aan te passen aan je wensen, en all-inclusive. Zo sta je niet voor onverwachtse hoge kosten. Daarnaast is de service van MKB uitstekend! Ook kun je super makkelijk via je account een extra leging aanvragen. En tot slot kun je uit heel veel verschillende legings-frequenties kiezen, van meerdere keren per week tot een keer per maand! Al met al is MKB dus de beste keuze voor een restafvalcontainer of andere containers voor je bedrijf.