Mode verandert snel, en er is elk jaar wel weer een nieuwe trend. Volg jij die trends allemaal, of hou jij het meer bij één bepaalde stijl? Soms zijn er ook trends die het langer volhouden, ze sluiten blijkbaar zo goed aan dat ze tussen de vingers van de modepolitie doorglippen. Wij zetten een paar van die trends hier voor jou op een rijtje. Wat is jouw favoriete trend?

Tip: zoek je een tof merk met caps en mutsen waarmee je jouw outfit helemaal af kunt stylen? Bekijk Goorin Bros!

Sneakers

Een trend die nu al jaren en jaren meegaat zijn sneakers. Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld! Jong en oud, iedereen draagt ze. En terecht vinden wij! Sneakers zijn comfortabel, stoer en speels tegelijk. Je geeft je outfit een leuke Touch door deze te combineren met een vet paar sneakers. En sneakers kun je op veel manieren met je outfit combineren. Ga voor sportief en casual met een spijkerbroek en leuke top. Of combineer juist een chique outfit met een (net!) paar sneakers. Wat dacht je van een zwarte pantalon met daaronder een wit paar sneakers? Ziet er goed uit! Zo passen sneakers ook goed in een formelere setting.

Vintage

Vintage is het nieuwe modern. Vandaag de dag is er niets hipper dan de kleding waar je moeder ook al in liep. Dan hebben we het over die typische spijkerjacks, hippe blouses en wijde spijkerbroeken die je zoveel mensen ziet dragen. Deze trend gaat ook al even mee en wij zijn helemaal fan. Waar vind je die vintagekleding? Nou tegenwoordig bestaan er veel kledingruil-events of vintage-per-kilo sales waar je mooie vintage kleding voor een zacht prijsje kunt kopen. Je kunt ook online zoeken, er bestaan allerlei webshops die online vintage kleding aanbieden. En extra voordeel: vintage is duurzaam. In plaats van iets nieuws koop je iets tweede, derde of vierdehands. Zo draag jij met je hippe outfit ook iets bij aan een betere wereld.

Grote brillen

Laatste trend die we hier bespreken zijn de grote, trendy brillen die je vandaag de dag zoveel ziet. Deze brillen zijn ook geïnspireerd op de vintagetrend, en het design is gebaseerd op de klassieke bril van vroeger. Vaak geldt groot, groter grootst als het om deze brillen gaat, en mensen hebben soms verschillende brilmonturen om mee af te wisselen. Rond, hoekig, een kleurig montuur of van juist alleen van metaal: het kan en mag allemaal gelukkig! Hetzelfde geldt eigenlijk voor zonnebrillen, die zijn vaak met dezelfde kenmerken vormgegeven. Hip brillenkoortje eraan en combineer je look met een toffe Goorin Bros pet en je outfit is helemaal af.