Ik ben een echte sneakerfan. Ik hou van een sportief en elegante look, ik hou van snel kunnen wandelen zonder dat ik last krijg van mijn enkels of per ongeluk in de tramrails land, en ik hou van schoenen die onder elke outfit staan. Nu zit daar wel een nuance in; niet iedere sneakers staan top onder iedere outfit. De júíste sneakers staan top onder iedere outfit. Zelf ben ik een enorme van van rustige effen kleuren, al mag er soms wel een beetje een twist in zitten. Denk aan mooie gladde witte sneakers, maar met een klein tijgerprintje achterop op de hiel. Of een mooi geplaatst fel logootje kan ik ook nog wel waarderen. Het merk waar ik nu het meest aan verknocht ben, zijn Nubikk schoenen.

Stijl.

Deze sneakers staan bekend om hun elegantie en sportieve uitstraling, waardoor het werkt op kantoor, maar ook tijdens uitgaan, shoppen, of een boswandeling. Ik heb mijn Nubikk damesschoenen nu al een tijdje, en ben een enorme fan geworden. De schoenen zijn duurzaam en gaan lang mee, makkelijk schoon te houden, en lopen heerlijk comfortabel. Ik vind het leuk om mijn rustige effen witte sneakers te combineren met bijvoorbeeld een lichtgrijze pantalon, of om ze onder een jurk in een wat fellere kleur te dragen. Effen sneakers kalmeren de outfit altijd naar mijn idee. Als je hele drukke printjes op de sneakers hebt, en je hebt een drukke chaotische outfit, dan lijkt het snel een rommeltje. Daarentegen zijn drukkre sneakers weer juist heel leuk met een rustige en effen outfit! Ga helemaal in het zwart, met neon printjes op de sneakers! Tof toch?

Fases.

Iedere vrouw doorloopt in haar leven verschillende fases waarin je verschillende kledingstijlen uitprobeert. Zo ben ik absoluut door een 'onmogelijk-hoge-hakken' fase heen gegaan, waar ik alleen maar wiebelde en eruit zag als een baby hertje op glad ijs. Maar ik heb ook mijn thigh high boots laarzen kapot gedragen, ik heb een loafertjes fase gehad, een muiltjes fase, en mijn enkellaarsjes fase. Als ik heel eerlijk ben, daar heb ik nog niet compleet afscheid van genomen. Maar de fase die het meest is blijven hangen door de jaren heen omdat hij nou eenmaal zo praktisch is; is de sneakerfase. Sneakers zijn gewoon praktischer.  Elke dag gebeurt er wel iets waardoor ik blij ben dat ik sneakers aan heb gedaan vandaag. Rennen voor de tram? Sneakers aan! nog even snel langs de Albert Heijn? Sneakers aan. Door plassen banjeren? Sneakers aan. Omlopen door gras? Sneakers aan.

Heb jij je sneakers al aan?