Ben je van plan om je vrije tijd de komende tijd te gaan besteden in het handelen van bitcoins? Doordat je veel vrije tijd over hebt in deze periode, kun je deze tijd je tijd goed ergens anders in besteden. Ook kun je geld dat je hebt bespaard, gaan investeren in jezelf. Hierdoor zal je later meer en meer profijt uithalen. Maar hoe werkt het handelen in bitcoins precies? En waar kun je bitcoins kopen?

Het handelen in bitcoins

Handelen in bitcoins is niet gemakkelijk, in tegenstelling zelfs het is relatief ingewikkeld. Het handelen zal heel erg gecompliceerd zijn wanneer je hier geen verstand van hebt. Ook is het handelen in bitcoins is tijdrovend. Er zal veel van je dagelijkse tijd in gaan zitten wanneer je gaat handelen in bitcoins. Wanneer je er weinig verstand van hebt of beginnend bent in het verhandelen van bitcoins, zal het je veel tijd kosten om dit kunstje onder de knie te krijgen.

Bovendien is het handelen in bitcoins niet zonder risico’s. Er zijn namelijk nooit garanties voor de prijs die je betaalt. Dit komt doordat je je euro’s en/of bitcoins moet stallen bij het handelsplatform. Ook worden soms wel eens virtuele portemonnees gehackt.

Bitcoinkopen.nl

Er zijn verschillende mogelijkheden om in Nederland bitcoins te verkopen. Dit kan bijvoorbeeld op bitcoinkopen.nl. Op bitcoinkopen.nl kun je beslissen hoeveel geld je wilt besteden aan bitcoins. Elk bedrag tussen 10 en 50.000 euro is mogelijk. Wanneer je een bedrag hebt ingevuld zal je een bitcoin adres moeten opgeven. Hierna zal er een controle volgen op het bitcoin adres.

Vervolgens krijg je op bitcoinskopen.nl te maken met een pagina waarop voorwaarden te zien zijn. Omdat je wellicht relatief nieuw bent is het verstandig om de voorwaarden op bitcoinskopen.nl te lezen. Dit komt omdat het handelen in bitcoins waarschijnlijk heel anders is dan dat je bent gewend.

Daarna komt er op bitcoinskopen.nl een betalingspagina. Hierop zal je zien hoeveel de koers is voor bitcoins. Ook zal je moeten kijken naar het bitcoins adres en de ontvangende partij. Altijd voor de zekerheid.

Na het betalen kom je weer op Bitonic. Wanneer je op bitcoinskopen.nl voor 50 euro of minder koopt, zullen de bitcoins vrijwel direct na betaling worden verzonden. Het zal enkele minuten kunnen duren omdat het soms druk is op bitcoinskopen.nl. Maar echter zal er naar een aantal minuten je bitcoins-transactie worden voltooid. Wanneer je nou twijfelt over hoe het precies werkt, zou je alles rust en uitgebreid op je gemak kunnen lezen op bitcoinskopen.nl.