Ah! La Dolce Vita, het zoete leven. Dat is echt alweer iets om nu al naar uit te kijken. Het is nu vooral somber en koud en dus is dit hét perfecte moment om je alvast in warmere sferen te dromen. Heb jij al besloten wat je de komende zomervakantie gaat doen? Overweeg eens een fijne vakantie op Camping Gardameer. Je kunt op Camping Gardameer heerlijk vakantie vieren en relaxen, maar je kunt er ook heel actief zijn. Het is maar net wat jij wilt van een vakantie. Ben je gek op allerlei watersporten? Dan is Camping Gardameer écht de perfecte plek voor jou. Wil je languit bij het zwembad met een tijdschrift of een fijn boek? Ook dan kun je je prima vermaken op Camping Gardameer.

Waarom zou ik helemaal naar Camping Gardameer gaan?

Op een camping aan het Gardameer is vertier voor het hele gezin. Je kinderen maken al snel vriendjes uit allerlei landen en zullen de vakantie van hun leven hebben. Maar ook het weer is, natuurlijk, een groot pluspunt. Je kunt er in Italië wel op rekenen dat je schitterend weer hebt. Heerlijk in de zon en af en toe de schaduw opzoeken of precies andersom. Maar er is meer: je kunt op deze camping heerlijk actief zijn of juist totaal inactief. Het is immers jouw vakantie. Over de kinderen hoef je je geen zorgen te maken: er is een animatieteam dat eigenlijk altijd "aan" staat!

Blijf je liever iets dichter bij huis?

Als we iets hebben geleerd van de afgelopen zomer, dan is het wel dat je soms niet eens ver weg hoeft te gaan om een topvakantie te beleven. Een fijne plek op Camping Belgie is daarom ook een goed idee. Je kunt hier genieten van al het moois dat België te bieden heeft en je bent er écht even helemaal uit. Je zet zelf je tent op of je huurt gewoon een compleet ingericht exemplaar. Hoe dan ook: de komende zomervakantie kan nu al niet meer stuk!

Kamperen met wat meer luxe

Veel mensen hebben in hun jeugd een liefde of juist een haat voor kamperen ontwikkeld. Met je blote voeten door het natte gras naar het toiletgebouw, daar in de rij staan, geen privacy… Tegenwoordig is kamperen veel meer dan dat. Je kunt een compleet ingerichte tent of stacaravan huren en daar heb je dan eigen sanitair bij. Je hebt dan nog steeds het contact met buiten, maar dan een stuk luxer!