Een gepersonaliseerde waterfles is handig voor dagelijks gebruik, zeker als het een RVS waterfles is. Deze flessen zijn handig in gebruik en vaak ook lekvrij. Met een gepersonaliseerde waterfles verklein je de kans om de fles kwijt te raken, omdat je er bijvoorbeeld je naam op kan laten graveren. Ook is het mogelijk om de fles zo opvallend mogelijk te maken, bijvoorbeeld in de kleur roze of geel. Maar er zijn ook leuke patronen, zoals bloemen, rondjes, of marmer. Gebruik je een gepersonaliseerde waterfles alleen voor bijvoorbeeld het sporten in de sportschool? Dan is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een leuke sportieve fles te laten personaliseren, inclusief een handige sportdop. Of ga je liever voor goud? Personaliseer dan een gave gouden waterfles. Voor elke gelegenheid is het mogelijk om een andere gepersonaliseerde waterfles te laten maken. Ook zijn er vaak verschillende maten waterflessen te krijgen, zoals 260 ml, 500 ml, 750 ml of 1 liter. Overigens is een gepersonaliseerde waterfles ook leuk om cadeau te doen.

Gepersonaliseerde waterfles als cadeau

Als er binnenkort iemand jarig is, of als iemand een feestje geeft omdat diegene bijvoorbeeld geslaagd is, dan is het leuk om een gepersonaliseerde waterfles cadeau te doen. Je kunt alles erop laten zetten wat je wil, bijvoorbeeld de naam van de persoon of ‘van harte gefeliciteerd’. Wellicht is de naam leuker en persoonlijker, want dan kan de fles ook dagelijks gebruikt worden. Overigens is het ook leuk om deze flessen bijvoorbeeld in een kerstpakket te doen voor werknemers. Het is dan al helemaal uniek als de flessen allemaal gegraveerd zijn met de namen van de medewerkers. De medewerkers kunnen de fles dan dagelijks gebruiken op kantoor. Zo kan je alle kanten op met een gepersonaliseerde waterfles. En waar kun je zo’n fles dan bestellen?

Duurzame waterfles van Flaske.nl

Zo’n fles kun je bestellen op flaske.nl. Wist je overigens dat je gemiddeld 156 plastic flesjes bespaart per jaar, als je zo’n fles aanschaft? Daarbij geef je iemand anders een duurzaam product cadeau, waardoor diegene ook weer aan het denken gezet wordt. Het is steeds belangijker om na te denken over een duurzamer leven, en daar hoort een gepersonaliseerde waterfles van flaske.nl bij. Bestel een bijpassende karabijnhaak bij de fles, zodat je deze ook makkelijk vast kan maken aan bijvoorbeeld een rugzak. Hierdoor is de fles altijd gemakkelijk mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Heb jij al een mooie waterfles op het oog?