Volgende week zijn mijn vriend en ik zes jaar samen. We kennen elkaar al veel langer. Dit komt omdat we eerst vrienden waren voordat we verliefd werden. We hebben elkaar ontmoet op onze studie, we zaten in hetzelfde mentorgroepje bij de introweek. Ik merkte al meteen dat het tussen ons klikte, maar dat ik verliefd op Boris zou worden wist ik toen nog niet. In het begin van ons tweede studiejaar gingen we beide mee op de studiereis naar Barcelona. Hier begon ik hem steeds leuker te vinden. We splitsten steeds vaker op van de rest van de groep. Een middag hebben we zelfs stiekem een studieopdracht overgeslagen om samen te gaan shoppen. Toen hebben we heel veel lol gehad in een brillenwinkel, Boris wilde namelijk graag een nieuwe zonnebril kopen. 

Cadeau

Hier waren we goed voor geslaagd. Een week later heeft hij mij verkering gevraagd, op het strand. Hij droeg die betreffende avond ook de zonnebril die we samen in Barcelona hadden gekocht. Sindsdien hebben we een leuke relatie en samen veel meegemaakt. Omdat we volgende week dus zes jaar verkering hebben, lijkt het mij een heel leuk idee om hem te verrassen. Dit wil ik doen door een nieuwe zonnebril te kopen, ik ging online opzoek, ik typte in: zonnebril heren kopen. Al snel kwam ik op een fijne site uit. Hier was veel keuze. Het leek mij komisch om een bril te zoeken die leek op de bril die we samen hadden uitgezocht zes jaar geleden. Dit was makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig vond ik na een tijdje zoeken onder het kopje grote zonnebrillen wat ik zocht. 

Virtuele paskamer

Ik vond het nog wel lastig om in te schatten of deze vorm wel mooi bij zijn hoofd zou staan. Op de site zag ik een knopje ‘passen’ staan bij bijna elke zonnebril. Ik werd hier wel erg nieuwsgierig naar en klikte hierop. Ik kwam toen in een soort virtuele paskamer. Hier kon ik ervoor kiezen om een foto te uploaden of om mijn webcam aan te doen. Omdat het een verrassing voor Boris was, kon ik moeilijk vragen of hij even voor de webcam kon zitten, dan zou hij de zonnebril direct zien. Dus ik besloot om een foto van zijn hoofd te gebruiken. Deze verscheen toen in de virtuele paskamer, hier kon ik zelf de zonnebril op zijn gezicht plaatsen. Toen ik dat zag was ik meteen overtuigd. Dit montuur stond hem heel goed en leek ook nog eens op de zonnebril die we in Barcelona hadden gekocht. Ik besloot om deze zonnebril te bestellen. Ik heb nu al zin in zijn reactie volgende week.