Alhoewel we nog altijd veel thuiswerken en dit ook door werkgevers steeds meer gewaardeerd wordt, kijken we er ook allemaal naar uit om weer naar het kantoor te gaan. Op het kantoor komen we samen, kunnen we nieuwe inspiratie opdoen en is er de mogelijkheid om gemakkelijk samen te werken met collega’s. Dit doen we nu vooral online, maar kan er erg veel veranderen wanneer je ook op kantoor contact kunt hebben en kunt gaan sparren over verschillende ideeën. 

Nu zijn er natuurlijk vele nadelen verbonden aan het feit dat iedereen thuis moet werken, maar biedt het ook mogelijkheden. Het kantoor is helemaal laag, waardoor er alle ruimte is om te klussen of te verbouwen in het kantoor. In dit blog geven we je graag een aantal tips voor een juiste vloer, die je ook nog eens voordelig kunt aanschaffen!

De ideale vloer voor op het kantoor

Er zijn natuurlijk verschillende soorten vloeren aan te schaffen voor op het kantoor en zou je alle soorten vloeren kunnen leggen. Echter is het niet altijd praktisch om bijvoorbeeld een stenen vloer of een laminaatvloer te leggen. Voor een goedkope optie die ook nog eens over een zakelijke uitstraling beschikt, wordt er vaak gekozen voor tapijttegels. Tapijttegels zijn gemakkelijk te leggen en ook nog eens erg sterk, waardoor ze erg lang mee zullen gaan. Je kunt de tapijttegel op maat snijden, waardoor er ook voor lastige ruimtes gemakkelijk een vloer te leggen is.

Je kunt een tapijttegel aanschaffen in verschillende groottes, kleuren en motieven. Zo zijn er effen tapijttegels, maar kun je ook een uniek motief aanbrengen in de vloer voor een unieke uitstraling in je kantoorpand!

Kies voor een restpartij tapijttegels

Tapijttegels zijn dus erg gemakkelijk te leggen en is het een ideale vloer voor in het kantoor, maar kan je ze ook nog eens erg voordelig aanschaffen. Je kunt namelijk een tapijttegels restpartij aanschaffen, waarbij je de laatste voorraad met erg veel korting krijgen. Wanneer het aantal vierkante meter uitkomt en je graag wilt beschikken over de desbetreffende tapijttegel, kun je de restpartij met erg veel korting krijgen en is het alleen nog maar de taak om de vloer te gaan leggen. 

Vooral voor een kantoor is het interessant om te kijken naar een tapijttegels restpartij, waardoor je het bespaarde geld weer kunt investeren in meubels of decoratie. Het kantoor heeft een gehele make-over gekregen, waarna we nu hopen dat we snel weer aan het werk kunnen op kantoor!