Ik bel elke dag. Ik whatsapp elke dag. Ik faceboo, ik instagram, ik kijk netflix ik doe zo veel op mijn telefoon. Mijn telefoon heb ik elke dag bij me. Mijn telefoon is het laatste wat ik vergeet. Op mijn telefoon staat alles wat ik nodig heb. Daarom bescherm ik mijn telefoon ook zo goed.

Tegenwoordig

Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon, jong en oud. Ik zie op straat niemand meer zonder telefoon lopen. Mensen zijn onderweg aan het bellen, of online aan het shoppen wanneer ze in de bus zitten. Ze spelen spelletjes wanneer ze aan het wachten zijn. Ze maken foto’s van elk onnozel ding wat ze zien. Zie je dat niet op instagram? Mensen maken bij elke maaltijd eerst een foto van hun fascinerende bak yoghurt. Of overal zie je mensen hun vooruitgang bij het afvallen. Of een mooie neppe instagram foto. Zulke dingen zie je overal. Alles gaat online meetings, navigatie, bellen. En dat allemaal met het apparaatje dat gewoon in je zak zit.

Ook ik doe het

Ik ben nu wel aan het vertellen wat voor een domme dingen er op de telefoon zijn maar ook kan ik niet zonder mijn telefoon. Ik speel ook een spelletje wanneer ik wacht op de bus die weer eens vertraging heeft. Of ben ik online aan het shoppen direct als ik de reclame zie. Ook ik maak foto’s van een onbenullige bak yoghurt. Ik kan binnen twee seconde reageren op een berichtje of telefoontje. Dat is gewoon hoe het tegenwoordig werkt. We hebben nog net geen hologram die vanuit onze telefoon verschijnt. Maar dat gaat nog wel gebeuren in de nabije toekomst.

Te beschermen

Zo een telefoon is dus eigenlijk heel speciaal, en kostbaar. Ja telefoons zijn ook geen goedkope speeltjes. Was het maar zo. En juist omdat het geen goedkope speeltjes zijn moet er goed voor worden gezorgd. En hoe zorg je nou voor zo een telefoon? Veel kan je niet doen maar je kan wel een hoesje kopen. En de meeste zijn gewoon erg saai. En het moet wel leuk blijven. Zo wilde ik een leuk hoesje zelf maken. En hoe? Ook simpel, ik zocht precies dit op: ‘Samsung Galaxy A21s hoesje maken'. Zo kwam ik snel uit op case24.com. Hier kon ik mijn eigen hoesje ontwerpen. Voor elke telefoon dan ook. Ik kon dan een afbeelding kiezen en bewerken. En dat voor een hartstikke lage prijs! Terwijl sommige hoesjes zo duur kunnen zijn. Perfect voor mijn speciale telefoon, een speciaal hoesje!