Wat geef je tegenwoordig een twee of driejarig kind cadeau? Waar kan je peuters blij mee maken? Of misschien nog wel belangrijker, waar worden de ouders blij van? Toen kwam ik op het idee voor kinderservies. Leuk kinderservies maken de eerste hapjes van een peuter specialer en ouders hebben er ook daadwerkelijk wat aan. Lees hier waarom kinderservies een top cadeau is voor peuters.  

Cadeau ideeën voor peuters  

Wat dacht je van kinderservies? Het kinderservies van Mepal is een ideaal cadeau voor peuters. Mepal is een slim, handig en innovatief merk voor thuis en onderweg. De producten hebben een tijdloze uitstraling en eigentijds design. Mepal zorgt ervoor dat genieten op belangrijke momenten in het leven gemakkelijker worden gemaakt voor jong en oud. Je vindt hier servies in mooie kleuren en printjes. Ook zijn er bordjes voorzien van vrolijke figuurtjes zoals Nijntje of Mickey Mouse. Hiermee kun je een kindje nog meer plezier bezorgen tijdens de eerste hapjes. En nog handiger: het kinderservies kan tegen een stootje en is geschikt voor de vaatwasser. Daarnaast zijn de bordjes en schaaltjes uit de Mepal Mio-lijn ook geschikt voor in de magnetron, super handig natuurlijk! 

Tip: Kinderservies is ook leuk als kraamcadeau als iemand in je omgeving een baby krijgt. Je vindt in het assortiment van Mepal mooie babyservies setjes, hiermee geef je een waardevol cadeau waar het kindje lange tijd mee vooruit kan. 

Kinderbestek voor de eerste hapjes

In het assortiment vind je daarbij ook veilig kinderbestek. Daarmee kan elk kindje veilig en makkelijk eten. En voor de allereerste hapjes zijn er ook babylepels te koop. Met kinderbestek maak je de eerste hapjes van een peuter net wat specialer en leuker. Bij Mepal vind je in het assortiment bijvoorbeeld Nijntje kinderbestek, dit maakt eten voor een peuter net wat leuker. Tevens hebben zij ook zoals al eerdergenoemd kinderservies van Nijntje, hiermee kun je een heel setje compleet maken. Het servies is speciaal ontwikkeld voor kleintjes. Alle producten zijn speciaal voor kinderhandjes gemaakt. 

Het kinderbestek assortiment bestaat uit verschillende setjes. Het kinderbestek setje Mepal Mio bestaat uit een mes (voor kinderen bestemd natuurlijk), een vorkje en een lepel. Dit is ideaal voor een peuter of kleuter vanaf 2 jaar. Het bestek ziet er natuurlijk niet alleen mooi uit, het is helemaal ontwikkeld voor kinderen. Daarom is het makkelijk te gebruiken en zijn alle delen BPA-vrij. Net zoals het kinderservies mag het bestek ook in de vaatwasser, erg fijn natuurlijk. Daarom denk ik dat kinderservies een top cadeautje is als je opzoek bent naar een origineel cadeau voor een peuter.