Tot voor kort had ik nog nooit van het bedrijf en merk Tezet gehoord. Maar nu ik het ken, ben ik er weg van. Dit is een tip die ik met jullie moet delen, dacht ik! Zeker voor de ondernemers en werkgevers onder ons is dit een bedrijf om in je achterhoofd te houden. Ben je al nieuwsgierig geworden wat dit bedrijf precies doet en waarom ik het zo geweldig vind? Lees dan snel hieronder verder in de blog! 

Tezet 

Tezet is een bedrijf dat zich specialiseert in het verrassen van mensen. Dit lijkt wat algemeen, maar vanuit dit idee is het bedrijf in ieder geval ontstaan. Een klein waarderingspresentje/-momentje vinden wij toch allemaal prettig? Ze begonnen bij Tezet met enkel sinterklaaspakketten, maar inmiddels hebben ze allerlei verschillende pakketten. Zeker voor ondernemers/werkgevers is dit dus heel leuk om je personeel in het zonnetje te zetten… En zeker nu! 

Thuiswerken 

Ik zeg ‘zeker nu’ omdat momenteel de meeste mensen natuurlijk aan het thuiswerken zijn. Je mist het contact met collega’s en als werkgever is het dus geen gek idee om je personeel een klein beetje een hart onder de riem te steken. En daarnaast verkoopt Tezet ook bijvoorbeeld vrijdagmiddag borrel pakketten. Daarmee kunnen je collega’s/werknemers via Zoom toch weer even een momentje van contact vinden! En dit zullen zij denk ik zeker waarderen, wat weer goed is voor de motivatie van je werknemers en de werkprestaties!

Kerstpakketten 

Bij Tezet verkopen ze ook hele leuke kerstpakketten. Misschien voelt het nog een beetje vroeg om hier over na te denken, maar voor je het weet is het alweer bijna kerst en heb je geen idee wat je aan je personeel moet geven! Bij Tezet kan je zelfs helemaal zelf het kerstpakket samenstellen, en ze kunnen je ook nog eens helpen met het ontwerp. Labels en logo’s kunnen dus geheel gepersonaliseerd worden, zodat het cadeau ook nog eens een persoonlijke touch van het bedrijf heeft. Dit zullen je werknemers waarschijnlijk meer waarderen dan een ‘standaard’ kerstpakket, omdat dit aangeeft dat je er meer werk in gestoken hebt dan andere werkgevers zouden doen 😉 

Eigen ervaring 

Zelf heb ik Tezet ook pas ontdekt toen ik opzoek was naar een kerstgeschenk voor mijn personeel. Ik typte simpelweg op Google in ‘kerstgeschenk personeel’ en kwam toen op Tezet uit. Normaal gesproken ben ik erg voorzichtig met bestellen bij een bedrijf dat ik nog niet ken, maar nu dacht ik ‘ik waag het er eens op’. En ze hebben mij absoluut niet teleurgesteld! Mijn personeel was enorm blij met de pakketten en de service van Tezet is geweldig. Ik bestel dus nooit meer ergens anders!